- KSOW 2014-2020
- PLAN DZIAŁANIA
- LEADER 2014-2020
- SZUKAM PARTNERA
- EWALUACJA PROW
- POMOC TECHNICZNA SCH. II
- Projekty Partnerów - 2017 r.
- Projekty Partnerów - 2018 r.
- Projekty Partnerów - 2019 r.
- Projekty Partnerów - 2020 r.
- Konkurs 4/2020
- Konkurs 5/2021
- .
- Turystyka na wsi
- Rynki rolne
- Analizy i ekspertyzy
- Rozwój regionalny i lokalny
- Grupy Producentów Rolnych
- Strategia UE dla Regionu Morza Bałtyckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Finansowanie operacji w BGK
- Linki
- .
- Nabory wniosków SC KSOW
- ARCHIWUM - PROW 2007-2013:
- KSOW
- Działania SC KSOW
- Leader
- WPR po 2013 roku
- Współpraca międzynarodowa
- Biuletyn KSOW
- RODO
- Polityka prywatności i plików cookies
Baza partnerów KSOW
Wyrób Wędlin Naturalnych Zakład Pod Bukami Piotr Czajkowski
Forma prawna:
Osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą
Adres siedziby:
dolnośląskieGolędzinów - Obornicka 1955-120 Oborniki Śląskie
NIP:
9150000093
REGON:
005959167
Zasięg terytorialny:
lokalny
Priorytety PROW:
- I. Transfer wiedzy i innowacje
- Innowacje w przetwórstwie rolno-spożywczym
- III. Organizacja łańcucha dostaw żywności
- Produkty ze znakami jakości
Opis dotychczasowej działalności:
Od 27 lat produkuję wędliny w tradycyjnej technologii całkowicie pozbawionych chemii i konserwantów. Jest to bezsprzecznie zdrowa żywność. Nie jest to produkcja masowa. Wędliny są bez środowiska wodnego. Stosuję stare receptury rodzinne doskonalone przeze mnie, oparte na ziołach. Osiągnięcia: 2014 r. wyróżnienie dla kiełbasy golędzinowskiej w Naszym Kulinarnym Dziedzictwie.
W 2015 r. - Kiełbasa Golędzinowska sucha zdobyła na Festiwalu Europa na Widelcu tytuł Najlepszy Smak Dolnego Śląska oraz zdobyła I miejsce w Naszym Kulinarnym Dziedzictwie.
W 2016 r. - Golędzinowska sucha zdobyła ponownie tytuł Najlepszy Smak Dolnego Śląska, a w Naszym Kulinarnym Dziedzictwie Kabanosy golędzinowskie zdobyły I miejsce.
Data rejestracji: 02.01.2017


Portale regionalne
