- KSOW 2014-2020
- PLAN DZIAŁANIA
- LEADER 2014-2020
- SZUKAM PARTNERA
- EWALUACJA PROW
- POMOC TECHNICZNA SCH. II
- Projekty Partnerów - 2017 r.
- Projekty Partnerów - 2018 r.
- Projekty Partnerów - 2019 r.
- Projekty Partnerów - 2020 r.
- Konkurs 4/2020
- Konkurs 5/2021
- .
- Turystyka na wsi
- Rynki rolne
- Analizy i ekspertyzy
- Rozwój regionalny i lokalny
- Grupy Producentów Rolnych
- Strategia UE dla Regionu Morza Bałtyckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Finansowanie operacji w BGK
- Linki
- .
- Nabory wniosków SC KSOW
- ARCHIWUM - PROW 2007-2013:
- KSOW
- Działania SC KSOW
- Leader
- WPR po 2013 roku
- Współpraca międzynarodowa
- Biuletyn KSOW
- RODO
- Polityka prywatności i plików cookies
Baza partnerów KSOW
Techniki Kulinarne Mateusz Malinowski
Forma prawna:
Osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą
Adres siedziby:
dolnośląskieŚwieża 11954-060 Wrocław
NIP:
6792683809
Zasięg terytorialny:
regionalny
Priorytety PROW:
- I. Transfer wiedzy i innowacje
- Innowacje w przetwórstwie rolno-spożywczym
- Transfer wiedzy
Opis dotychczasowej działalności:
Techniki Kulinarne, to Firma prowadzona przez szefa kuchni. Człowieka z pasją do gotowania, poszukiwania najlepszych produktów, ekologicznych upraw ziół, warzyw, owoców, oraz propagującego zrównoważony chów zwierząt. Szerzy wiedzę między innymi na temat kuchni regionalnej, opierającej się na świeżych produktach od lokalnych dostawców.
Data rejestracji: 03.01.2020


Portale regionalne
