- KSOW 2014-2020
- PLAN DZIAŁANIA
- LEADER 2014-2020
- SZUKAM PARTNERA
- EWALUACJA PROW
- POMOC TECHNICZNA SCH. II
- Projekty Partnerów - 2017 r.
- Projekty Partnerów - 2018 r.
- Projekty Partnerów - 2019 r.
- Projekty Partnerów - 2020 r.
- Konkurs 4/2020
- Konkurs 5/2021
- .
- Turystyka na wsi
- Rynki rolne
- Analizy i ekspertyzy
- Rozwój regionalny i lokalny
- Grupy Producentów Rolnych
- Strategia UE dla Regionu Morza Bałtyckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Finansowanie operacji w BGK
- Linki
- .
- Nabory wniosków SC KSOW
- ARCHIWUM - PROW 2007-2013:
- KSOW
- Działania SC KSOW
- Leader
- WPR po 2013 roku
- Współpraca międzynarodowa
- Biuletyn KSOW
- RODO
- Polityka prywatności i plików cookies
Baza partnerów KSOW
Agro Bieganów Sp. z o.o.
Forma prawna:
Spółka handlowa (spółka z o.o, spółka akcyjna, spółka jawna, itp.)
Adres siedziby:
lubuskieBieganów 1969-108 Cybinka
NIP:
5252426563
Zasięg terytorialny:
lokalny
Priorytety PROW:
- I. Transfer wiedzy i innowacje
- Innowacje w hodowli zwierząt
- Innowacje w łańcuchach żywności
- Doradztwo rolnicze
- III. Organizacja łańcucha dostaw żywności
- Produkty ze znakami jakości
- Promowanie dobrostanu zwierząt
- Przetwórstwo produktów rolnych
Opis dotychczasowej działalności:
AGRO Bieganów jest Spółką o wieloletnich doświadczeniach w zakresie produkcji roślinnej , bydła mięsnego oraz trzody chlewnej.
W zakresie agrotechniki stosujemy nowoczesne techniki doboru odmian , nawożenia i ochrony roślin.
W produkcji bydła mięsnego stosujemy wzorce hodowców francuskich.
Stado podzieliliśmy na czystorasowe i krzyżówkowe.
W żywieniu wykorzystujemy dobra paszę z użytków zielonych i naszym celem jest produkcja materiału hodowlanego i produkcji opasów na rzeź.
Ferma Trzody Chlewnej i jej wyniki produkcyjne stawiają nas w jednym szeregu z czołówką europejską.
Współpracujemy z Instytutami Naukowymi i doradcami branżowymi , sami także chętnie dzielimy się swoim doświadczeniem. W najbliższej przyszłości zamierzamy modernizować fermę trzody chlewnej w zakresie poprawy warunków dobrostanu zwierząt a także optymalizacji koszów.
W bydle mięsnym zamierzamy optymalizować żywienie zwierząt z jak największym wykorzystaniem użytków zielonych.
Data rejestracji: 05.02.2018


Portale regionalne
