- KSOW 2014-2020
- PLAN DZIAŁANIA
- LEADER 2014-2020
- SZUKAM PARTNERA
- EWALUACJA PROW
- POMOC TECHNICZNA SCH. II
- Projekty Partnerów - 2017 r.
- Projekty Partnerów - 2018 r.
- Projekty Partnerów - 2019 r.
- Projekty Partnerów - 2020 r.
- Konkurs 4/2020
- Konkurs 5/2021
- .
- Turystyka na wsi
- Rynki rolne
- Analizy i ekspertyzy
- Rozwój regionalny i lokalny
- Grupy Producentów Rolnych
- Strategia UE dla Regionu Morza Bałtyckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Finansowanie operacji w BGK
- Linki
- .
- Nabory wniosków SC KSOW
- ARCHIWUM - PROW 2007-2013:
- KSOW
- Działania SC KSOW
- Leader
- WPR po 2013 roku
- Współpraca międzynarodowa
- Biuletyn KSOW
- RODO
- Polityka prywatności i plików cookies
Baza partnerów KSOW
Stowarzyszenie Beskidzki Klub Kulinarny
Forma prawna:
Organizacja pozarządowa (m.in.: stowarzyszenia, fundacje, KGW, OSP)
Adres siedziby:
śląskieul. Targowa 2643-430 Skoczów
NIP:
5482598581
REGON:
241269095
Zasięg terytorialny:
regionalny
Priorytety PROW:
- VI . Zrównoważony rozwój terytorialny
- Aktywizacja społeczna
- Tożsamość i integracja społeczna
- Budowanie marki terytorialnej
Opis dotychczasowej działalności:
Beskidzki Klub Kulinarny mocno związany z produktami Śląska Cieszyńskiego a przede wszystkim jagnięciną. Organizowaliśmy konkurs z głównym tematem jagnięcina nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski /Targi Poznań/. Ponadto produkty regionalne oraz jagnięcina była i jest tematem konkursów organizowanych dla uczniów szkół w Bielsku Białej oraz Cieszynie.
Każda impreza kulinarna to połączenie gotowania z ludźmi i pokazywania możliwości produktów z naszego regionu oraz edukacji, poszerzania świadomości w jakim regionie żyjemy i co możemy dla niego zrobić.
Data rejestracji: 04.02.2018


Portale regionalne
