- KSOW 2014-2020
- PLAN DZIAŁANIA
- LEADER 2014-2020
- SZUKAM PARTNERA
- EWALUACJA PROW
- POMOC TECHNICZNA SCH. II
- Projekty Partnerów - 2017 r.
- Projekty Partnerów - 2018 r.
- Projekty Partnerów - 2019 r.
- Projekty Partnerów - 2020 r.
- Konkurs 4/2020
- Konkurs 5/2021
- .
- Turystyka na wsi
- Rynki rolne
- Analizy i ekspertyzy
- Rozwój regionalny i lokalny
- Grupy Producentów Rolnych
- Strategia UE dla Regionu Morza Bałtyckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Finansowanie operacji w BGK
- Linki
- .
- Nabory wniosków SC KSOW
- ARCHIWUM - PROW 2007-2013:
- KSOW
- Działania SC KSOW
- Leader
- WPR po 2013 roku
- Współpraca międzynarodowa
- Biuletyn KSOW
- RODO
- Polityka prywatności i plików cookies
Baza partnerów KSOW
Agrovis Spółka Jawna
Forma prawna:
Osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą
Adres siedziby:
warmińsko-mazurskieMarkajmy 611-100 Lidzbark Warmiński
NIP:
7430003542
REGON:
510028618
Zasięg terytorialny:
ogólnopolski
Priorytety PROW:
- I. Transfer wiedzy i innowacje
- Innowacje w przetwórstwie rolno-spożywczym
- Transfer wiedzy
- Doradztwo rolnicze
- II. Rentowność i konkurencyjność gospodarstw
- Alternatywne źródła dochodów dla rolników (różnicowanie dochodów gospodarstw)
Opis dotychczasowej działalności:
Firma „Agrovis” powstała w 1993 roku . Zajmujemy się obsługą branży mleczarskiej. Od 2008 roku w ramach współpracy z firmami europejskimi specjalizujemy się w obsłudze mleczarstwa farmerskiego( szkolenia serowarskie, projekty mleczarni, wyposażenie, wdrożenie, doradztwo technologiczne, dodatki technologiczne)
Nasi partnerzy:
1) Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego
2) Europejski Fundusz Rozwoju Wsi Polskiej
3) Stowarzyszenie Serowarzy Rodzinni
- współpraca z w/w w merytorycznym przygotowaniu i rozpowszechnianiu „Poradnika dobrych praktyk higienicznych wytworzenia serów i innych produktów mleczarskich w farmerskim i rzemieślniczym przetwórstwie mleka
4) Farmhouse and Artisan Cheese &Dairy Producers European network
- współpraca merytoryczna w przygotowaniu i promowaniu programu szkoleniowego służącego wdrożeniu „ systemów zarządzenia bezpieczeństwem żywności” w Europejskim farmerskim i rzemieślniczym wytwarzaniu sera i innych produktów mleczarskich w oparciu o branżowy Poradnik dobrych praktyk higienicznych, oficjalnie zatwierdzony przez władze europejskie i kraje członkowskie.
Imprezy:
1) Ogólnopolski Festiwal serów Farmerskich i Tradycyjnych ( cyklicznie od 2007 roku) w Lidzbarku Warmińskim
- nadzór merytoryczny, biuro festiwalowe, udział w organizacji i obsłudze
Data rejestracji: 24.01.2018


Portale regionalne
