- KSOW 2014-2020
- PLAN DZIAŁANIA
- LEADER 2014-2020
- SZUKAM PARTNERA
- EWALUACJA PROW
- POMOC TECHNICZNA SCH. II
- Projekty Partnerów - 2017 r.
- Projekty Partnerów - 2018 r.
- Projekty Partnerów - 2019 r.
- Projekty Partnerów - 2020 r.
- Konkurs 4/2020
- Konkurs 5/2021
- .
- Turystyka na wsi
- Rynki rolne
- Analizy i ekspertyzy
- Rozwój regionalny i lokalny
- Grupy Producentów Rolnych
- Strategia UE dla Regionu Morza Bałtyckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Finansowanie operacji w BGK
- Linki
- .
- Nabory wniosków SC KSOW
- ARCHIWUM - PROW 2007-2013:
- KSOW
- Działania SC KSOW
- Leader
- WPR po 2013 roku
- Współpraca międzynarodowa
- Biuletyn KSOW
- RODO
- Polityka prywatności i plików cookies
Baza partnerów KSOW
Zakład Mięsny Konarczak sp.j.
Forma prawna:
Spółka handlowa (spółka z o.o, spółka akcyjna, spółka jawna, itp.)
Adres siedziby:
wielkopolskieGostyńska 563-860 Pogorzela
NIP:
6961778436
REGON:
300211041
Zasięg terytorialny:
lokalny
Priorytety PROW:
- III. Organizacja łańcucha dostaw żywności
- Marketing produktów rolnych
- Produkty ze znakami jakości
Opis dotychczasowej działalności:
Zakład Mięsny Konarczak to firma z wieloletnią tradycją. Powstała w 1990 roku jako Rzeźnictwo – Wędliniarstwo Zofia i Józek Konarczak. Od początku siedziba znajdowała się w Pogorzeli. Początki historii firmy to mała masarnia, która dzięki wytrwałości i zaangażowaniu właścicieli przekształciła się w nowoczesny zakład produkujący najwyższej jakości wyroby mięsne i wędliniarskie, również pod własną marką. Obecnie spółka Konarczak jest średniej wielkości przedsiębiorstwem, posiadającym uprawnienia eksportowe na rynki Unii Europejskiej.
Zakres działalności firmy obejmuje produkcję mięsa kulinarnego, wędlin oraz różnego rodzaju szynek i wędzonek. Prowadzimy sprzedaż hurtową i detaliczną na terenie województwa wielkopolskiego, dolnośląskiego i lubuskiego. Posiadamy sieć własnych sklepów firmowych.
Wysoka jakość wyrobów i zadowolenie klienta to główna misja naszego przedsiębiorstwa. Produkcję opieramy na tradycyjnych recepturach, z jednoczesnym wykorzystaniem najnowocześniejszych technologii. Nad całym procesem produkcyjnym czuwa wysoko wyspecjalizowana kadra. Zastosowane w naszym zakładzie rozwiązania, w tym technologia produkcji, dostosowane są zarówno do wymogów Unii Europejskiej, jak i do rygorystycznych norm weterynaryjnych i sanitarnych naszego kraju. O wysokiej jakości naszych wyrobów świadczą liczne nagrody i wyróżnienia przyznane w ogólnopolskich i regionalnych konkursach.
W naszej ofercie mamy blisko 100 różnego rodzaju produktów. Najwyższym uznaniem wśród klientów cieszą się wyroby wielkopolskie, a w szczególności kiełbasa biała parzona wielkopolska, która posiada europejski certyfikat: "chronione oznaczenie geograficzne".
Data rejestracji: 24.01.2018


Portale regionalne
