- KSOW 2014-2020
- PLAN DZIAŁANIA
- LEADER 2014-2020
- SZUKAM PARTNERA
- EWALUACJA PROW
- POMOC TECHNICZNA SCH. II
- Projekty Partnerów - 2017 r.
- Projekty Partnerów - 2018 r.
- Projekty Partnerów - 2019 r.
- Projekty Partnerów - 2020 r.
- Konkurs 4/2020
- Konkurs 5/2021
- .
- Turystyka na wsi
- Rynki rolne
- Analizy i ekspertyzy
- Rozwój regionalny i lokalny
- Grupy Producentów Rolnych
- Strategia UE dla Regionu Morza Bałtyckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Finansowanie operacji w BGK
- Linki
- .
- Nabory wniosków SC KSOW
- ARCHIWUM - PROW 2007-2013:
- KSOW
- Działania SC KSOW
- Leader
- WPR po 2013 roku
- Współpraca międzynarodowa
- Biuletyn KSOW
- RODO
- Polityka prywatności i plików cookies
Baza partnerów KSOW
SPÓŁDZIELNIA PQF - DOBRO WSPÓLNE
Forma prawna:
Spółdzielnia
Adres siedziby:
mazowieckieFreta 44/4600-227 Warszawa
NIP:
5252655536
REGON:
364219021
Zasięg terytorialny:
lokalny
Priorytety PROW:
- III. Organizacja łańcucha dostaw żywności
- Produkty ze znakami jakości
- VI . Zrównoważony rozwój terytorialny
- Odnowa wsi
Opis dotychczasowej działalności:
POLSKA JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI PROGRAM PQF POLISH QUALITY FOOD
NAJWAŻNIEJSZE ELEMENTY PROGRAMU PQF:
certyfikacja produktów żywnościowych najwyższej jakości
promocja produktów w kraju i za granicą
edukacja w zakresie zdrowego stylu życia
pomoc w produkcji, przetwarzaniu i sprzedaży produktów żywnościowych
PROGRAM PQF OBEJMUJE 12 BRANŻ, MIĘDZY INNYMI:
mięso i przetwory mięsne
mleko i przetwory mleczne
warzywa i przetwory warzywne
owoce i przetwory owocowe
grzyby i runo leśne
zioła i rośliny lecznicze
napoje alkoholowe i bezalkoholowe
PROGRAM WPW - WITALIZACJA POLSKIEJ WSI
Wykorzystanie istniejących zasobów w gospodarstwach wiejskich do naturalnego chowu m.in. gęsi.
Rozwój upraw ziół i roślin leczniczych w małych gospodarstwach.
Rozwijanie przyzagrodowego przetwórstwa.
Data rejestracji: 03.03.2017


Portale regionalne
