- KSOW 2014-2020
- PLAN DZIAŁANIA
- LEADER 2014-2020
- SZUKAM PARTNERA
- EWALUACJA PROW
- POMOC TECHNICZNA SCH. II
- Projekty Partnerów - 2017 r.
- Projekty Partnerów - 2018 r.
- Projekty Partnerów - 2019 r.
- Projekty Partnerów - 2020 r.
- Konkurs 4/2020
- Konkurs 5/2021
- .
- Turystyka na wsi
- Rynki rolne
- Analizy i ekspertyzy
- Rozwój regionalny i lokalny
- Grupy Producentów Rolnych
- Strategia UE dla Regionu Morza Bałtyckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Finansowanie operacji w BGK
- Linki
- .
- Nabory wniosków SC KSOW
- ARCHIWUM - PROW 2007-2013:
- KSOW
- Działania SC KSOW
- Leader
- WPR po 2013 roku
- Współpraca międzynarodowa
- Biuletyn KSOW
- RODO
- Polityka prywatności i plików cookies
Konkurs na najlepszą książkę o lokalnych i regionalnych kulinariach
Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania „Dolina Raby” w porozumieniu z Ministerstwem Rolnictwa i Rozwoju Wsi ogłasza konkurs im. Stanisława Czernieckiego na najlepszą książkę o lokalnych i regionalnych kulinariach w 2016 r.
Konkurs ma charakter otwarty. Zgłoszenia może dokonać każdy, w szczególności podmioty, które wydały publikację kulinarną, są jej autorami lub wykazują związek z publikacją. Nagroda przysługuje wydawcy bądź autorowi publikacji. Publikacja powinna zawierać przepisy na potrawy związane z obszarem geograficznym, który charakteryzuje się szczególnymi cechami regionalnymi i lokalnymi. Publikacje do konkursu należy zgłaszać do 1 września 2016 roku (data wpływu do biura), przesyłając formularz zgłoszeniowy. Szczegółowy regulamin konkursu do pobrania poniżej. Zachęcamy do zgłoszeń!
Formularz zgłoszeniowy – najlepsza publikacja kulinarna
Słowa kluczowe : konkurs, dziedzictwo, żywność tradycyjna, żywność lokalna