- KSOW 2014-2020
- PLAN DZIAŁANIA
- LEADER 2014-2020
- SZUKAM PARTNERA
- EWALUACJA PROW
- POMOC TECHNICZNA SCH. II
- Projekty Partnerów - 2017 r.
- Projekty Partnerów - 2018 r.
- Projekty Partnerów - 2019 r.
- Projekty Partnerów - 2020 r.
- Konkurs 4/2020
- Konkurs 5/2021
- .
- Turystyka na wsi
- Rynki rolne
- Analizy i ekspertyzy
- Rozwój regionalny i lokalny
- Grupy Producentów Rolnych
- Strategia UE dla Regionu Morza Bałtyckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Finansowanie operacji w BGK
- Linki
- .
- Nabory wniosków SC KSOW
- ARCHIWUM - PROW 2007-2013:
- KSOW
- Działania SC KSOW
- Leader
- WPR po 2013 roku
- Współpraca międzynarodowa
- Biuletyn KSOW
- RODO
- Polityka prywatności i plików cookies
"Jakość i tradycja a rynkowe realia" - zaproszenie na konferencję
Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego zaprasza na konferencję Jakość i tradycja a rynkowe realia odbywającą się podczas Targów Produktów Tradycyjnych i Ekologicznych Regionalia 2016 wCentrum Targowo-Kongresowym MT Polska ul. Marsa 56c, Warszawa w sobotę 23 kwietnia o godz. 12.00. w sali konferencyjnej A, I piętro
Program konferencji:
12.00 – 12.10 Nasza targowa oferta - dlaczego to robimy? – Bartosz Sosnowski, Prezes MT Polska
12:10-12:20 Trwałość tradycji w polskiej mentalności kulinarnej – Izabella Byszewska, Prezes Zarządu PIPRiL
12:20-12:30 Krajowy System Jakości Żywności a realia rynkowe – Jan Zwoliński, Wiceprezes Zarządu PIPRiL
12:30-12:40 Produkty ze znakiem Jakość Tradycja w ofercie handlowej – Józef Bożek, Zakład Przetwórstwa Mięsnego Godziszka, woj. śląskie
12:40-12:50 Czy w tradycji potrzebna jest innowacyjność? – Wojciech Radzikowski, Współwłaściciel Piekarni Ratuszowa w Siedlcach
12:50-13:00 Jakość Tradycja" na szlakach kulinarnych – nowy projekt PIPRiL - Jolanta Kamieniecka, Członek Zarządu PIPRiL
13:00 Panel dyskusyjny i degustacja produktów z certyfikatami „Jakość Tradycja”
Więcej informacji na stronie: http://www.produktyregionalne.pl/index.html