- KSOW 2014-2020
- PLAN DZIAŁANIA
- LEADER 2014-2020
- SZUKAM PARTNERA
- EWALUACJA PROW
- POMOC TECHNICZNA SCH. II
- Projekty Partnerów - 2017 r.
- Projekty Partnerów - 2018 r.
- Projekty Partnerów - 2019 r.
- Projekty Partnerów - 2020 r.
- Konkurs 4/2020
- Konkurs 5/2021
- .
- Turystyka na wsi
- Rynki rolne
- Analizy i ekspertyzy
- Rozwój regionalny i lokalny
- Grupy Producentów Rolnych
- Strategia UE dla Regionu Morza Bałtyckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Finansowanie operacji w BGK
- Linki
- .
- Nabory wniosków SC KSOW
- ARCHIWUM - PROW 2007-2013:
- KSOW
- Działania SC KSOW
- Leader
- WPR po 2013 roku
- Współpraca międzynarodowa
- Biuletyn KSOW
- RODO
- Polityka prywatności i plików cookies
Tradycja w ujęciu młodych, czyli 50 najlepszych przepisów
14.12.2017
Święta coraz bliżej! W ramach tworzenia świątecznego menu zapraszamy Państwa do kulinarnych podróży szlakiem najlepszych polskich smaków - w katalogu znajdą Państwo 50 pomysłów młodych kucharzy na różnorodne dania w tym, np.
- kacza pierś w sosie z żubrówki i jabłek łąckich,
- żeberka pieczone z pistacjami,
- kacza pierś z zalewy miodów pitnych w sosie wiśniowo-żurawinowym w towarzystwie jabłek i purée ziemniaczanego
Publikacja zawiera przepisy, które zakwalifikowały się do IV edycji konkursu dla ponadgimnazjalnych szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty zarejestrowane jako Chroniona Nazwa Pochodzenia (ChNP), Chronione Oznaczenie Geograficzne (ChOG) lub Gwarantowana Tradycyjna Specjalność (GTS).