- KSOW 2014-2020
- PLAN DZIAŁANIA
- LEADER 2014-2020
- SZUKAM PARTNERA
- EWALUACJA PROW
- POMOC TECHNICZNA SCH. II
- Projekty Partnerów - 2017 r.
- Projekty Partnerów - 2018 r.
- Projekty Partnerów - 2019 r.
- Projekty Partnerów - 2020 r.
- Konkurs 4/2020
- Konkurs 5/2021
- .
- Turystyka na wsi
- Rynki rolne
- Analizy i ekspertyzy
- Rozwój regionalny i lokalny
- Grupy Producentów Rolnych
- Strategia UE dla Regionu Morza Bałtyckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Finansowanie operacji w BGK
- Linki
- .
- Nabory wniosków SC KSOW
- ARCHIWUM - PROW 2007-2013:
- KSOW
- Działania SC KSOW
- Leader
- WPR po 2013 roku
- Współpraca międzynarodowa
- Biuletyn KSOW
- RODO
- Polityka prywatności i plików cookies
Zaproszenie na Kongres "Bezpieczeństwo żywności"
Klaster Innowacji w Agrobiznesie Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie – Wydział Nauk Ekonomicznych ma zaszczyt zaprosić na:
KONGRES KLASTRA INNOWACJI W AGROBIZNESIE
"BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI"
Najnowsze światowe standardy bezpieczeństwa w produkcji, przetwórstwie, pakowaniu oraz logistyce.
11-12 września 2014 r.
Aula Kryształowa SGGW w Warszawie
Ul. Nowoursynowska 166
Rozpoczęcie wraz z rejestracją w czwartek 11 września: godz.: 9.00
Tematyka: Produkcja Pierwotna
Rozpoczęcie w piątek 12 września: godz.: 10.00
Tematyka: Produkcja Wtórna
Założeniem Kongresu jest poruszenie istotnej problematyki
bezpieczeństwa żywności w produkcji pierwotnej
oraz w przetwórstwie.
Osoby zainteresowane przybyciem na Kongres prosimy o wypełnienie rejestracyjnego formularza kontaktowego.
BEZPŁATNE UCZESTNICTWO W KONGRESIE
Liczba miejsc ograniczona