- KSOW 2014-2020
- PLAN DZIAŁANIA
- LEADER 2014-2020
- SZUKAM PARTNERA
- EWALUACJA PROW
- POMOC TECHNICZNA SCH. II
- Projekty Partnerów - 2017 r.
- Projekty Partnerów - 2018 r.
- Projekty Partnerów - 2019 r.
- Projekty Partnerów - 2020 r.
- Konkurs 4/2020
- Konkurs 5/2021
- .
- Turystyka na wsi
- Rynki rolne
- Analizy i ekspertyzy
- Rozwój regionalny i lokalny
- Grupy Producentów Rolnych
- Strategia UE dla Regionu Morza Bałtyckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Finansowanie operacji w BGK
- Linki
- .
- Nabory wniosków SC KSOW
- ARCHIWUM - PROW 2007-2013:
- KSOW
- Działania SC KSOW
- Leader
- WPR po 2013 roku
- Współpraca międzynarodowa
- Biuletyn KSOW
- RODO
- Polityka prywatności i plików cookies
Produkt tradycyjny i lokalny – przykłady dobrych praktyk – ZAPROSZENIE NA KONFERENCJĘ
W ramach projektu „Produkt tradycyjny i lokalny: promocja, marka, dystrybucja, przykłady dobrych praktyk” organizowanego przy wsparciu Sekretariatu Centralnego KSOW odbędzie się konferencja dotycząca sprzedaży bezpośredniej produktów. Projekt realizowany jest przez Fundację Agrinatura, jego ważny cel stanowi Identyfikacja dobrych praktyk w zakresie wytwarzania, promocji, budowania marki i dystrybucji produktów lokalnych/regionalnych/tradycyjnych. Na konferencji przedstawione zostaną wyniki analizy i badania, polegających na przeprowadzeniu wizji lokalnych oraz ankiet badawczych, dzięki którym organizatorzy zgromadzili przykłady dobrych praktyk.
Na konferencji, która odbędzie się 22 marca 2013 o godz. 9.00 w Podkarpackim Ośrodku Doradztwa Rolniczego w Boguchwale, omawiane będą także kwestie dotyczące promocji i budowania marki produktów tradycyjnych i lokalnych, wsparcia finansowego dla producentów żywności wysokiej jakości czy systemów jakości żywności.
Więcej informacji o konferencji i możliwości udziału w konferencji udziela Janina Kamińska tel. (17)- 87 01 556, kom: 723 977 348, pok. 104
e-mail: janina.kaminska@podrb.pl
W ramach projektu zorganizowane zostaną kolejne konferencje, przygotowany zostanie film edukacyjny, broszura informacyjna oraz podręczna mapa dobrych praktyk. Wszystkie informację znajdą się na portalu KSOW.
Zaproszenie i program - pobierz
Słowa kluczowe : produkt tradycyjny i lokalny, żywność, konferencja, dobre praktyki