- KSOW 2014-2020
- PLAN DZIAŁANIA
- LEADER 2014-2020
- SZUKAM PARTNERA
- EWALUACJA PROW
- POMOC TECHNICZNA SCH. II
- Projekty Partnerów - 2017 r.
- Projekty Partnerów - 2018 r.
- Projekty Partnerów - 2019 r.
- Projekty Partnerów - 2020 r.
- Konkurs 4/2020
- Konkurs 5/2021
- .
- Turystyka na wsi
- Rynki rolne
- Analizy i ekspertyzy
- Rozwój regionalny i lokalny
- Grupy Producentów Rolnych
- Strategia UE dla Regionu Morza Bałtyckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Finansowanie operacji w BGK
- Linki
- .
- Nabory wniosków SC KSOW
- ARCHIWUM - PROW 2007-2013:
- KSOW
- Działania SC KSOW
- Leader
- WPR po 2013 roku
- Współpraca międzynarodowa
- Biuletyn KSOW
- RODO
- Polityka prywatności i plików cookies
„Rozwiązania dotyczące dystrybucji produktów i budowy marki w ramach klastra Bezpieczna Żywność”
Zaproszenie na warsztaty „Rozwiązania dotyczące dystrybucji produktów i budowy marki w ramach klastra Bezpieczna Żywność”
Mazowiecki Park Naukowo Technologiczny-Park Spółdzielczy w Płońsku w partnerstwie z Polską Izbą Produktu Regionalnego i Lokalnego w Warszawie oraz Fundacją Nauka i Edukacja dla Agrobiznesu w Warszawie, zaprasza na blok trzech warsztatów pt. Rozwiązania dotyczące dystrybucji produktów i budowy marki w ramach klastra Bezpieczna Żywność, w ramach projektu pt. Rozwój współpracy sieciowej związanej z produkcją bezpiecznej żywności w ramach klastra, realizowanego z Planu Działania Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 Planu operacyjnego na lata 2018-2019.
Warsztaty odbędą się w Centrum Edukacyjno-Konferencyjnym MODR/o Poświętne , ul. H. Sienkiewicza 11, 09-100 Płońsk w terminach:
- 9 października 2018r.
- 16 października 2018r.
- 23 października 2018r.
Spotkania kierowane są do członków klastra Bezpieczna Żywność oraz podmiotów zrzeszonych w Polskiej Izbie Produktu Regionalnego i Lokalnego.
Celem warsztatów jest rozwój działań w ramach współpracy sieciowej w zakresie logistyki i dystrybucji produktów żywnościowych oraz budowania marki produktów żywnościowych w klastrze. Ideą warsztatów jest dostarczenie uczestnikom informacji na temat możliwych rozwiązań, najlepszych praktyk oraz wspólne wypracowanie przedsięwzięć odpowiadających na potrzeby producentów i przedsiębiorców. Działania będą wykorzystane lub bezpośrednio wdrożone do prowadzonej działalności uczestników warsztatów.
Program warsztatów
Dzień I 9 października 2018r. (Etap I)
9.30 – 10.00 Rejestracja uczestników
10.00 – 10.15 Przywitanie uczestników, wprowadzenie
10.15 – 13.00 Potrzeby i uwarunkowania- Analiza
13.00 – 13.15 Przerwa kawowa
13.15 – 16.00 Szukanie rozwiązań
16.00 Lunch
Dzień II 16 października 2018r. (Etap II)
9.30 – 10.00 Rejestracja uczestników
10.00 – 10.15 Przywitanie uczestników, wprowadzenie
10.15 – 12.45 Przegląd i selekcja rozwiązań
12.45 – 13.00 Przerwa kawowa
13.00 – 16.00 Prototypowanie- tworzenie nowych usług i procesów
16.00 Lunch
Dzień III 23 października 2018r. (Etap III)
9.30 – 10.00 Rejestracja uczestników
10.00 – 10.15 Przywitanie uczestników, wprowadzenie
10.15 – 12.45 Prototypowanie- tworzenie nowych usług i procesów cd.
12.45 – 13.00 Przerwa kawowa
13.00 – 16.00 Testowanie
Podsumowanie koncepcji
16.00 Lunch
Więcej informacji o projekcie - zobacz
„Instytucja Zarządzająca Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014–2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi”
„Operacja współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Schematu II Pomocy Technicznej „Krajowa Sieć Obszarów Wiejskich” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014–2020”